Базени

Нудиме широк спектар на производи за третман на базенска вода. Овие производи се со докажана ефикасност. Асортиманот на базени за пливање ви дава можност да одберете своја сопствена програма за одржување и ви овозможува микробиолошки и хемиски исправен базен, без никаква штета за човекот како и кристално чиста вода.

  •  Хемикалии
  •  Дозирање опрема
  •  Опрема за филтрирање
  •  Сервис и одржување