Хемикалии

Индустриските хемикалии и сурови материјали се достапни во различни класи кои се погодни за различни индустриски апликации. Овие хемикалии се обработуваат строго во согласност со индустриските стандарди и норми. Имаме сертифицирани хемикалии за секоја вертикала од индустријата, вклучувајќи текстил, храна, нафта, правење хартија, бои, козметика, фармацевтски производи.