Третман на котловска вода

Индивидуален пристап и програма за третман на котловска вода со цел да се обезбеди ефикасна, безбедна и сигурна работа во вашиот систем за производство на пареа. Нашите услуги обезбедуваат индивидуални решенија за третман на котли, кои лесно можат да ги решат проблемите како што се корозија и таложење на наслаги. Технологија која ги комбинира хемијата, опремата и анализата на податоците.

Што ова значи за вас:

  • Максимална продуктивност на процесот
  • Пониски трошоци за работа
  • Долг работен век за вашата опрема
  • Безбедно и еколошко функционирање
  • Можност да се фокусирате на вашиот основен бизнис