moja prva objava
background

За нас

Третман на вода и лабораторија, поделени во два сегменти, нудиме опрема и решенија за вашите потреби. Широк асортиман на опрема, хемикалии и компоненти од реномирани производители, овозможуваме реализација на проекти, како и оптимизација и подбрување на постоечки процеси.

Со искуство повеќе од 10 години, креираме решенија кои се со согласност со вашите потреби, инвестициски и оперативни трошоци како и трошоци за одржување. Врз основа на нашата експертиза, ги оптимизираме постоечките процеси, ја зголемуваме нивната ефикасност како и оптимизацина на оперативни трошоци. Нашето искуство и докажаната квалитетна опрема обезбедуват стабилно функционирање на постројките. Нудиме можност за техничка поддршка, следење на функционалноста на опремата како и одржување, овозможувајки на клиентите да се фокусираат на нивната основна деловна активност. Ориентирани кон клиентите, флексибилни и способни брзо да одговориме на барањата, работиме на проекти со оптимизирано решение.

Нашата намера е да ја понудиме и имплементираме најновата технологија во вашиот процес или лабораторија, зголемувајќи го квалитетот и конкурентноста на нашите клиенти, а истовремено намалувајќи ги трошоците.

Отворени сме за сите прашања, совети и консултации.

    aleksandar Naskovikj
    111%

    Sorry, but nothing matched your search. Please try again with some different keywords.